Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă a declarat, duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut de FCSB cu scorul de 0-4, că acest eşec a venit într-un moment nepotrivit, dar a menţionat că a văzut şi lucruri bune, care-i dau speranţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit şi ca urmare a unor şanse ale. Meciul a fost echilibrat până la cele două greşeli ale noastre, apoi totul a devenit mai uşor pentru ei când am avut jucători eliminaţi. Rezultatul nu este normal. Am văzut şi lucruri mai puţin bune, şi lucruri foarte bune care-mi dau speranţe pentru viitor. Sunt chestii tactice care mi-au plăcut. Avem de muncit. Sunt de două zile, am început să văd ce şi cum trebuie să pun la punct. A venit o înfrângere când nu trebuia. Data viitoare vom munci mai mult şi va trebui să câştigăm neapărat următorul joc. E de muncă şi totul depinde cât de bărbaţi suntem şi cât de puternici. În fotbal ce e frumos este că ai o şansă meciul următor să ridici fruntea sus. Ai şansa ca la 3-4 zile să ştergi cu buretele tot ce s-a întâmplat aici. Cu siguranţă că vom redresa situaţia şi sin clasament. Nu-mi fac griji”, a spus Vintilă la Look Plus.

Formaţia FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Olaru ’17, Constantin ’58 (penalti), Cardoso ’65 (penalti) şi Velisar ’85.

Cele două penaltiuri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea.

Cristea a fost eliminat în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. După 11 minute a fost eliminat şi Ciorbadjiski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.