Fundaşul echipei Liverpool, Virgil van Dijk, a fost ales jucătorul finalei Ligii Campionilor de către Observatorii Tehnici UEFA, a anunţat forul continental. Jucătorul a declarat după meciul cu Tottenham, scor 2-0, că victoria este meritată, însă a subliniat că el şi colegii săi trebuie să muncească mult şi să rămână modeşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În repriza a doua am fost mai retraşi şi adversarii noştri au pus presiune pe noi, dar per total am meritat să câştigăm trofeul. Klopp este un antrenor fantastic şi un om fantastic. Este un mediu minunat şi sunt mândru că joc pentru acest club frumos. Suntem cu toţii ambiţioşi şi vrem cu toţii să avem astfel de seri, aşa că să muncim mult şi să rămânem modeşti”, a spus Van Dijk după meciul cu Tottenham, câştigat cu scorul de 2-0.

Observatorii tehnici UEFA care au decis jucătorul meciului sunt Thomas Schaaf, Peter Rudbæk, David Moyes, Raúl González, Packie Bonner, Michael O'Neill, Gareth Southgate, Roberto Martínez şi Ginés Meléndez. 

“Van Dijk a arătat calităţi excepţionale de lider şi a fost cel mai bun fundaş al echipei Liverpool. A avut intervenţii cruciale când a fost nevoie şi a jucat pe tot parcursul meciului fără să-şi piardă concentrarea”, a declarat Thomas Schaaf, şeful Observatorilor Tehnici UEFA.

Formaţia Liverpool a câştigat, sâmbătă seară, la Madrid, pentru a şasea oară Liga Campionilor, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în finala cu Tottenham Hotspur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.