Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, s-a calificat în sferturile de finală de la Miami Open, după ce a învins-o pe sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 103 WTA, scor 7-6 (3), 6-4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorana s-a impus în primul set la tie-break 7-6 (3), după 55 de minute de joc, iar în setul doi s-a impus cu 6-4, după 40 de minute.

În sferturi, Sorana Cîrstea va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belarusa Arina Sabalenka, locul 2 mondial şi principala favorită, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 16 mondial.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Premiul pentru accederea în sferturi este de 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA.

În primul turneu din seria Double Sunshine, cel de la Indian Wells, Cîrstea a ajuns tot în sferturi, unde a fost întrecută de numărul 1 mondial, poloneza Iga Swiatek.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.