Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pledat vinovat în cazul atacului din 25 iulie asupra fotbaliştilor Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ashley Smith, din Archway, a recunoscut că a încercat să le ia cu forţa ceasurile celor doi jucători. Bărbatul este în arest şi îşi va afla sentinţa la 1 noiembrie.

În legătură cu acelaşi incident este judecat Jordan Northover, în vârstă de 26 de ani, din West Yorkshire. Acesta se va prezenta vineri în instanţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La 25 iulie, fotbaliştii echipei Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, au fost atacaţi de persoane înarmate cu cuţite, la Londra. Cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de bărbaţi pe scutere, înarmaţi cu cuţit. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul" de suporteri, a ieşit din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre agresori, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit într-un restaurant turcesc din apropiere. Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.