Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 2-2, că având în vedere faptul că gazdelor li s-a acordat penalti în ultimul minut de joc, este mulţumit de rezultat. El consideră că lui Trif I s-a acordat prea uşor al doilea cartonaş galben.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ţinând cont de ultima fază, simt mulţumire. E bine că am luat un punct. Să primeşti penalti în ultimul minut de joc nu este uşor. Am avut noroc că a ratat. Până la urmă a fost bine, am luat un punct, dar era păcat pentru că am muncit foarte mult. Cred că prima repriză putea să fie şi mai mult de 2-0.  Nu este uşor să joci în zece oameni cu cele mai bune echipe. Al doilea galben mi s-a părut prea uşor acordat. Jucătorii au avut atitudine bună şi au dat dovadă de spirit de sacrificiu”, a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care a fost condusă cu 2-0.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Au marcat Omrani ’43, ‘87 pentru clujeni şi Ely Fernandes ’12 şi Ivanov ’31 pentru Gaz Metan.

În minutul 63, de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Răzvan Trif, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+3, Culio a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Fofana la Ioniţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.