Portarul Ciprian Tătăruşanu a apărat un penalti, duminică, în meciul pe care echipa sa, FC Nantes, l-a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu Rennes, în etapa a XIII-a a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johansson a marcat în minutul 8, pentru gazde, iar Sala a egalat în minutul 16, înainte ca Tătăruşanu să apere lovitura de la 11 metri executată de Grenier, în minutul 57. Este a doua lovitură de la 11 metri apărată de internaţionalul român, după cea din meciul cu Olympique Lyon, din 29 septembrie.

FC Nantes este neînvinsă de cinci meciuri, patru în campionat, şi este pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte. Renens este pe locul 12, tot cu 16 puncte.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.