Echipa Sepsi OSK a învins duminică seara, scor 2-1, formaţia CFR Cluj, în etapa a 20-a din Superligă. Clujenii sunt la al şaptelea meci consecutiv fără victorie în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte. 

SEPSI OSK: Niczuly - Kecskes, Ninaj (Fl. Ştefan 62), D. Ciobotariu - Oteliţă, I. Gheorghe (Kallaku 46), N. Păun, R. Varga (Damaşcan 62) – M. Ştefănescu, Safranko (Rondon 62), C. Matei (M. Bălaşa 90). ANTRENOR: Bernd Storck

CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (R. Filip 90) – E. Krasniqi, Tachtsidis, Cvek, Camora, Avonou (Deac 69) – Otele (Fica 68), Bîrligea (Juricic 82). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Kecskes 24, I. Gheorghe 29, Damaşcan 86 / Fica 83

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mircea Grigoriu, Florian Vişan – Claudiu Marcu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Alexandru Filip 

Observator: Florin Hîncu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.