Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii. Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucureştenii au dominat startul de meci din Gruia şi după ce Răzvan Sava a respins în bară şutul lui Adrian Şut (min. 11), Florinel Coman a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul în minutul 16. Miculescu, pentru oaspeţi, şi Bîrligea, pentru gazde, au mai ratat ocazii şi la pauză FCSB a intrat cu avantaj de un gol.

În partea secundă Cristian Manea a trimis o lovitură de cap periculoasă, în minutul 47. Florinel Coman a şutat peste poartă în minutul 58, iar Ngezana a trimis cu capul alături opt minute mai târziu. Bîrligea a ratat o ocazie uriaşă în minutul 74, când a şutat de două ori spre poarta lui Târnovanu. Peter Michael a trimis şi el pe lângă poarta bucureştenilor, cu o lovitură de cap (min. 85). Finalul a fost încins, cu Aly Abeid eliminat şi meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru FCSB, care conduce cu 44 de puncte în play-off, având 13 puncte avans faţă de echipa de pe locul secund, CFR Cluj, care a adunat 31 de puncte.

CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (Mogoş 78), M. Ilie (Kresic 58), Boben, Abeid - Muhar, K. Keita (El Kaddouri 70), Avounou (P. Michael 77) - C. Deac, Bîrligea, Otele. ANTRENOR: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Dawa 82) - Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Miculescu (Antwi 89), Fl. Coman (Baba Alhassan 79). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: K. Keita 22, Boben 65 / Radunovic 81

Cartonaş roşu: Aly Abeid (CFR Cluj) minutul 90+10

Arbitri: Sebastian Colţescu - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Szabolcs Szabo

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Alexandru Vodă

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.