Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat miercuri seară, după meciul România – Ţările de Jos, scor 1-1, de la Euro U21, că tricolorii ar fi putut să se impună, având în vedere prestaţia lor din repriza a doua, dar exista şi posibilitatea să piardă, ţinând cont de prima parte a jocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă aşteptam la mai mult, puteam să câştigăm. Dar puteam să şi pierdem. Prima repriză le-a aparţinut lor, iar a doua nouă. Una peste alta, echitabil rezultatul. Important este că am fost la nivelul lor. E bun egalul pentru că ne dă şansa să jucăm în continuare pentru calificare. Este obligatorie victoria în al doilea meci. În prima repriză a fost o teamă poate normală pentru această competiţie. Multor jucători le-a lipsit experienţa. La pauză, şi-au dat seama şi Adi a intervenit şi le-a explicat ce să facă şi dintr-o dată superioritatea olandezilor a dispărut. A fost o eliberare de complexe. Cred că am jucat eficient, păcat că fără să finalizăm. Ei nu au avut nicio ocazie de gol în a doua repriză. Este un rezxultat pozitiv împotriva Olandei, un rezultat care pune presiune pe Olanda şi Germania. Cred că a fost o bună propagandă pentru fotbal din partea României în faţa unei echipe bine cotată”, a spus Stoichiţă la Digi Sport.

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1 (1-1), pe arena Új Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under21. Golurile au fost marcate de Ciobanu ’20 pentru tricolori şi Schuurs ’16 pentru olandezi.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria, tot la Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.