Simona Halep, letona Jelena Ostapenko şi britanica Johanna Konta au luat, vineri, lecţii de gătit în stil thai de la chef Jay Fai, în vârstă de 72 de ani, proprietara unui restaurant cu stea Michelin din Bangkok.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în staţiunea Hua Hin, în care a ajuns joi, pentru un turneu demonstrativ, Halep a gătit omeltă cu carne de crab, sub îndrumarea gazdelor.

A patra participantă la turneul de la Hua Hin, Karolina Pliskova din Cehia nu a fost prezentă la evenimentul de vineri, deoarece ea nu ajunsese în Thailanda.

Simona Halep, locul 1 WTA, o va întâlni, sâmbătă, de la ora 13.00, pe Johanna Konta, locul 1 WTA, meci transmis în direct de Digi Sport. Apoi, Pliskova, locul 4 WTA, va da piept cu Jelena Ostapenko, locul 7 WTA.

Duminică, tot de la ora 13.00, sunt programate finala mică şi finala mare ale competiţiei.

După turneu, cele patru jucătoare vor mai petrece cinci zile în Thailanda, sărbătorind Crăciunul şi pregătindu-se pentru sezonul 2018.

La această competiţie au mai participat de-a lungul timpului, printre altele, Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova şi Angelique Keber.

Simona Halep va începe sezonul 2018 în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.