Echipa italiană AS Roma a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Genoa, în etapa a 37-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roma a jucat în zece din minutul 72, când Paredes a primit două cartonaşe galbene în acelaşi minut, pentru proteste, dar echipa lui De Rossi a reuşit să deschidă scorul şapte minute mai târziu, când Romelu Lukaku a înscris şi a adus trei puncte capitolinilor.

Roma are 63 de puncte şi este pe locul 6, care duce în Europa League. Genoa este pe locul 11, cu 46 de puncte.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.