Sébastien Ogier s-a impus, duminică, pentru a şasea oară în Portugalia şi pentru a 60-a oară în WRC. Francezul de la Toyota i-a devansat la Raliul Portugaliei pe Ott Tänak şi Thierry Neuville, care au avut o evoluţie bună în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La trei săptămâni după succesul din Croaţia, Sébastien Ogier a adăugat o nouă victorie la palmaresul său şi un nou record. Graţie unei prestaţii exemplare pe tot parcursul weekend-ului, pilotul francez s-a impus în Portugalia pentru a şasea oară, devenind singurul deţinător al recordului, în faţa lui Markku Allen (5 victorii), notează L'Equipe.

Octuplul campion mondial a profitat de ocazie pentru a atinge pragul record de 60 de victorii în WRC, care a fost atins doar de Sébastien Loeb (80) înaintea sa.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Următoarea etapă, Rally Italia Sardegna, va avea loc la 2 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.