Portughezul Ricardo Carvalho a devenit, duminică, la vârsta de 38 de ani şi o lună, cel mai în vârstă jucător câştigător al Campionatului European de fotbal, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carvalho, care a fost rezervă în finala de pe Stade de France, îl devansează în topul celor mai în vârstă jucători care îşi trec în palmares trofeul Euro pe Arnold Muhren, care a câştigat titlul continental cu Olanda în 1988, la 37 de ani şi o lună.

De asemenea, la meciul de duminică Franţa a fost învinsă pentru prima dată acasă la un mare turneu după 20454 de zile. Precedenta înfrângere data din 9 iulie 1960, de la un meci cu Cehoslovacia, scor 0-2.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentativa Portugaliei a învins, duminică, pe Stade de France, cu scorul de 1-0 (0-0), după prelungiri, selecţionata Franţei, şi a câştigat Campionatul European de Fotbal pentru prima oară în istorie.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Eder, în minutul 109.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.