Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, că FC Steaua mai are mult de lucru şi a menţionat că este greu pentru formaţia sa să evolueze împotriva unor echipe care nu se deschid, care încearcă să se apere tot timpul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, cum ne aşteptam. Este foarte greu să joci împotriva unor echipe care nu se deschid, care încearcă să se apere tot timpul. Mai avem de lucru. Important este că am câştigat cele trei puncte. Noi sperăm să câştigăm fiecare meci şi să rămânem pe primul loc până la final", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că şi-ar dori ca Nicolae Stanciu, care are oferte de la grupări din străinătate, să rămână la Steaua. "Eu zic că Stanciu are valoare de 15 milioane. Îmi doresc pentru jucătorii mei să ajungă la echipe mari. Sincer, mi-aş dori şi mai mult ca el să rămână", a adăugat tehnicianul.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, şi-a felicitat echipa pentru prestaţia din meciul cu FC Steaua. "Îmi felicit echipa, am făcut un joc bun. Poate am fi meritat un rezultat de egalitate. Mergem înainte, nu avem ce să facem, până la urmă am întâlnit echipa cea mai valoroasă. Ne pare foarte rău că nu am reuşit un rezultat bun. M-aş fi bucurat şi cu un rezultat de egalitate", a spus Grigoraş tot la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Boldrin, în minutul 68.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.