Fundaşul brazilian al echipei Bayern Munchen, Rafinha, şi-a cerut iertare după ce s-a deghizat în arab terorist de Halloween.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi jucători ai echipei Bayern Mucnhen s-au costumat de Halloween, iar clubul a postat o fotografie cu ei pe reţelele de socializare. Dintre aceştia, costumul lui Rafinha, de arab care ţine în mână o bombă pe care scria "atenţie", a fost aspru criticat de utilizatori ai reţelelor de socializare.

"Halloween este o sărbătoare înfricoşătoare cu costume exagerate şi nu a fost intenţia mea să deranjez sau să rănesc pe cineva cu deghizarea mea", a fost mesajul postat jucătorul de 33 de ani.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Clubul Bayern Munchen a şters de pe Twitter fotografia care îl înfăţia ca terorist pe Rafinha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.