Preşedintele clubului Olympique Marseille, Jacques-Henri Eyraud, a a decis ca jucătorii echipei franceze să fie recompensaţi cu câte 10.000 de euro după victoria din meciul cu OSC Lille, scor 2-1, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele a făcut anunţul pe WhatsApp.

Este a doua oară în acest sezon când jucătorii OM încasează o astfel de primă: eu au primit câte 10.000 de euro şi după o victorie cu Olympique Lton, scor 2-1, înregistrată la 10 noiembrie. După un meci cu AS Monaco, scor 4-3, din 15 septembrie, jucătorii au fost recompensaţi cu câte 5.000 de euro.

La sfârşitul săptămânii trecute, Olympique Marseille a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa OSC Lille, într-un meci din etapa a XXV-a a campionatului Franţei. Marseille a revenit de la 0-1, gazdele deschizând scorul prin Osimhen ’51. Pentru învingători au marcat Reinildo ’66 (autogol) şi Benedetto ’69. Olympique Marseille este neînvinsă de 14 meciuri în Ligue 1: 11 victorii, trei remize.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.