Gimnasta Cătălina Ponor a declarat că obţinut un rezultat satisfăcător la World Challenge Cup de la Doha, la care a obţinut medalia de aur la bârnă, aceasta fiind prima ei participare la o competiţie internaţională după JO de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În sfârşit dupa 4 ani, dupa o operaţie în care am tras cu greu şi la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini daca voi mai reuşi sau nu, după multă muncă şi ambiţie, am reuşit sa fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător. Zic satisfăcător fiindcă mai e mult de muncă, iar de abia de acum concursurile si partea grea incep, dar mă duc înainte mai încrezătoare! Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost şi sunt alături de mine si m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu, cât şi fetele avem nevoie", a scris Ponor pe pagina ei de Facebook. 

În vârstă de 28 de ani, Cătălina Ponor a obţinut, sâmbătă, medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ponor a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc şi CM de la Glasgow, unde echipa România a ratat calificarea directă la JO de la Rio.

Totuşi, gimnastele române mai au posibilitatea de a obţine biletele pentru Rio la turneul preolimpic programat în perioada 16-19 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.