Preşedintele clubului Petrolul Ploieşti, Costel Lazăr, a anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul echipei, că vineri va înceta colaborarea sa cu gruparea prahoveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Începând cu data de 16 decembrie 2022, raporturile contractuale dintre mine şi ACS Petrolul 52 vor înceta pe cale amiabilă, conform articolului 55, litera B, din Codul Muncii. Fac aceasta precizare pentru a nu mai exista discuţii şi alte neînţelegeri pe marginea acestui subiect. Le mulţumesc celor care mi-au oferit şansa să conduc acest club, a fost o onoare pentru mine!”, a precizat Costel Lazăr.

La începutul săptămânii trecute, Petrolul anunţa că Adunarea Generală a Asociaţilor Fondatori l-a mandatat pe directorul sportiv Claudiu Tudor să preia, pentru perioada imediat următoare, atribuţiile preşedintelui Costel Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.