Casa Fotbalului a găzduit luni, tragerea la sorţi prin care a fost stabilită ordinea disputării jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor şi în ultima etapă a play-out-ului SuperLigii, CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a în clasament, urmând să întâlnească echipa de pe locul 8 din play-out-ul SuperLigii, FC Botoşani, în timp ce AFK Csikszereda a încheiat sezonul pe poziţia a 6-a şi va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul SuperLigii, Dinamo.

Meciurile de baraj se vor disputa astfel:

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

TUR

FC Botoşani – CS Mioveni

SC Dinamo 1948 – AFK Csikszereda

RETUR

CS Mioveni – FC Botoşani

AFK Csikszereda – SC Dinamo 1948

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur se vor disputa o săptămână mai târziu.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.