Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, şi jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, vor evolua la Western&Southern Open şi la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa celor doi jucători la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unor competiţii caritabile în Serbia şi Croaţia, şi-a exprimat anterior îndoiala cu privire la participarea la US Open din cauza protocoalelor sanitare implementate de organizatori.

La rândul său, Nadal a afirmat că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să mai aibă loc în acest an.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

Nume importante din tenisul masculin, ca Dominic Thiem, locul 3 ATP, Danil Medvedev, locul 5 ATP, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, Alexander Zverev, locul 7 ATP, şi Matteo Berrettini, locul 8 ATP, se vor afla pe tabloul principal la Western&Southern Open şi, foarte probabil, şi la US Open.

Western&Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în acelaşi loc ca US Open, în săptămâna premergătoare grand slam-ului, oficialii federaţiei de tenis din SUA creând o "bulă" de biosecuritate la Flushing Meadows.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.