Meciul dintre Bayern şi Union Berlin, din etapa a 13-a a Bundesligii germane, programat sâmbătă, de la ora 16.30, a fost amânat din cauza ninsorilor abundente din Bavaria, a anunţat compania de transport public din Munchen (MVG), citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi pasageri, meciul de fotbal dintre Bayern Munchen şi Union Berlin de astăzi, de la ora 15.30 (ora 16.30 - ora României), de la Fröttmaning, a fost anulat", a explicat MVG într-un mesaj pe site-ul său.

Liga Germană de Fotbal a confirmat amânarea, precizând că proprietarul Allianz Arena a "închis accesul la stadion din cauza ninsorilor abundente şi persistente". DFL nu a anunţat încă o nouă dată pentru meci.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la Munchen au fost ninsori abundente, stratul de zăpadă atingând câteva zeci de centimetri.

Ninsorile din sudul Bavariei au dus la o reducere drastică a serviciilor feroviare. "Din cauza ninsorilor abundente, probabil că nu va exista trafic aerian astăzi până la prânz", a anunţat şi aeroportul din Munchen pe site-ul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.