Olimpiu Moruţan a declarat, vineri seară, după meciul câştigat de FCSB, scor 2-0, în faţa echipei Universitatea Craiova, că el şi colegii săi trebuie să fie mai atenţi la în faţa porţii, la finalizarea atacurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne doream să câştigăm meciul acesta, trebuia să luăm cele trei puncte. A fost o săptămână dificilă, ne pare rău că am pierdut meciul cu CFR, dar mai e mult până la sfârşitul campionatului şi avem timp să ne luăm revanţa. Trebuie să fim mai atenţi în faţa porţii. Astăzi nu se supăra nimeni dacă era 3 sau 4-0. E mult până la sfârşit şi trebuie să muncim foarte mult. Noi vrem pe primul loc”, a spus Moruţan pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Universitatea Craiova şi a urcat pe primul loc în Liga I.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Golurile au fost marcate de Man, în minutele 39 şi 55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.