Gruparea New York City FC a anunţat, luni, transferul atacantului Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova, el semnând un contract pe mai multe sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitriţă a plecat la Abu Dhabi, pentru a se alătura în cantonament noilor săi coechipieri.

“Sunt foarte fericit să fiu parte din această echipă. Este o mare bucurie pentru mine şi voi face totul să joc cât mai bine. Sper ca toţi care au crezut în mine să fie mândri că m-au adus aici. MLS este un campionat puternic, altfel nu aş fi venit aici. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi să dau totul la fiecare meci", a declarat Mitriţă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Transferul lui Mitriţă a fost confirmat şi de Universitatea Craiova: "Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriţă este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îţi mulţumim pentru tot, Alex şi nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta! Alexandru Mitriţă a izbutit să marcheze 28 de goluri şi să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universităţii Craiova. 4.546 de minute a bifat „piticul atomic” pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.