Florin Răducioiu, fostul internaţional român, nu a fost mulţumit de evoluţia tricolorilor în meciul amical disputat vineri seara, pe Arena Naţională, şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu a fost un meci pe care ni l-am fi dorit. Echipa României ar trebui să joace mult mai colectiv şi să nu se bazeze pe câteva execuţii. Dennis Man a fost cel mai în formă jucător, şi ăsta este un plus. A fost un meci care nu ne-a dat o imagine pozitivă, trebuie să avem un joc mult mai colectiv şi mai eficient. În apărare a fost dezamăgitor, câţiva jucători care nu au fost la nivelul aşteptat, chiar dacă a fost un meci amical. Mijlocaşii au pierdut foarte multe mingi, atacul a fost destul de steril, cu excepţia lui Man. Un meci dezamăgitor din punct de vedere al colectivului. Prea puţin pentru ceea ce ne-am fi dorit, un test neconvingător din punct de vedere al jocului.

Sunt şi note pozitive, în primul rând Man, care a fost cel mai în formă jucător, dar prea puţin pentru seara asta”, a declarat Florin Răducioiu la Prima TV..

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.