Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, îşi doreşte ca formaţia sa să rămână acolo sus, pe locul secund, unde a ajuns după victoria de sâmbătă, împotriva Politehnicii Iaşi, scor 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este exact ce v-am spus! Dacă luăm în serios şi jucăm la adevărata noastră valoare, va fi bine. În prima repriză nu am fost agresivi, le-am dat spaţii şi a fost ce a fost. În a doua am schimbat viteza, am fost mai agresivi şi lucrurile s-au schimbat în favoarea noastră.

Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. A fost un mare avantaj pentru noi. Alex Mitriţă este un jucător foarte important pentru noi. A resimţit ceva în prima repriză, la un corner, o contractură, ceva. Sper să nu fie ceva mai serios şi să îl pot folosi la următoarea partidă. Ne pregătim pentru meciul cu UTA, mai avem puţin până la el, jucăm acasă şi sperăm să aducem cele trei puncte. Vom încerca să câştigăm, să aducem puncte şi să rămânem acolo sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, fornaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.