Rusoaica Maria Şarapova, locul 80 WTA, s-a retras, marţi, de pe teren, la scorul de 4-6, 7-6 (4), 5-0 pentru franţuzoaica Pauline Parmentier, locul 88 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şarapova, câştigătoare la Wimbledon, în 2004, a abandonat după două ore şi 17 minute.

Ea a jucat puţine meciuri în ultima perioadă, din cauza unei accidentări suferite la umăr, la finalul lunii ianuarie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Parmentier va evolua în turul al doilea cu spaniola Carla Suarez Navarro, locul 31 WTA.

Într-un alt meci de marţi, spaniola Garbine Muguruza, locul 27 WTA, câştigătoare în 2017 la All England Club, a fost întrecută, tot în primul tur, cu 6-4, 6-4, de brazilianca Beatriz Haddad Maia, locul 121 WTA, venită din calificări.

Maia va juca în turul al doilea cu britanica Harriet Dart, locul 182 WTA, beneficiară a unui wild card.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.