Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică, în deplasare, la Bilbao, pe Athletic, scor 2-0, în etapa a 18-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Karim Benzema nu s-a dezminţit nici de această dată şi a înscris în poarta victimei sale preferate din La Liga – Athletic Bilbao. Francezul a deschis scorul în minutul 24. Partida s-a jucat, în continuare, pe contre. Gazdele au alergat după egalare, dar cei care au înscris au fost madrilenii, care au stabilit scorul final în minutul 90, prin şutul imparabil al lui Kroos.

Realul s-a impus cu 2-0 şi rămâne pe locul secund în La Liga, cu 41 de puncte, la numai trei puncte distanţă de liderul FC Barcelona.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Athletic Bilbao este pe locul 8, cu 26 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.