Jucătoarea franceză de tenis Kristina Mladenovic, locul 29 mondial, a declarat, sâmbătă, că rusoaica Maria Şarapova, depistată pozitiv cu meldonium, este o trişoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate gândim şi spunem aici că este o trişoare. Te îndoieşti şi îţi spui că nu merită tot ce a câştigat. Este grav, dar e bine că totul se clarifică", a spus Mladenovic la Indian Wells, potrivit presei franceze.

Kristina Mladenovic a fost eliminată de Iulia Putintseva din Kazahstan, scor 6-4, 6-4, în turul doi la Indian Wells. 

Maria Şarapova este suspendată provizoriu de astăzi, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an.

Şarapova, fost număr 1 mondial, a anunţat că a fost depistată pozitiv, după un test la Australian Open. Sportiva a precizat că substanţa cu care a fost găsită dopată este meldonium şi este conţinută de un medicament pe care îl folosea de mai mulţi ani, la recomandarea medicilor săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.