Fosta jucătoare belgiană de tenis Justine Henin şi fostul sportiv rus Marat Safin vor intra în Hall of Fame-ul tenisului în 2016, a anunţat, marţi, Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate lucrurile care mi s-au întâmplat în tenis sunt amintiri foarte importante. Să fiu inclusă în Hall of Fame este ceva special şi sunt onorată", a declarat Henin.

Justine Henin, în vârstă de 33 de ani, a câştigat în cariera sa 43 de turnee de simplu, dintre care şapte de Grand Slam, şi a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Marat Safin (36 de ani) are în palmares 15 turnee câştigate, dintre care două de Grand Slam. De asemenea, este singurul rus care s-a impus la US Open. Safin s-a impus de două ori, alături de echipa Rusiei, în Cupa Davis.

Ceremonia prin care cei doi sportivi vor intra în Hall of Fame-ul tenisului mondial va avea loc la 16 iulie, la Newport (SUA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.