Sportivul Alex Creţ a obţinut, sâmbătă, medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatul European de judo, de la Zagreb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări, Alex, antrenorului tău Emil Morar şi întregului staf”, a transmis FR Judo.

Medalia de aur a revenit Eljan Hajiyev (Azerbaidjan), cea de argint lui Krisztian Toth (Ungaria), iar cealaltă medalie de bronz luii Lasha Bekauri (Georgia).

România a deplasat la CE de la Zagreb 10 sportivi: feminin - Thailien Castillo-Garcia (categori 57 kg), Florentina Ivănescu şi Amanda Zuaznabar-Torres (63 kg); masculin - Alexandru Raicu şi Ioan Dzitac (73 kg), Adrian Şulcă (81 kg), Alex Creţ şi Vlad Vişan (90 kg), Asley Gonzales (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+100 kg).

În afara medaliei lui Alex Creţ, România a mai obţinut un loc 7, la categoria 63 kg feminin, prin Amanda Zuaznabar-Torres.

La Campionatul European de la Zagreb participă 437 de sportivi (244 la masculin şi 192 la feminin) din 47 de ţări, potrivit ANS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.