Mai multe cluburi italiene au anunţat în ultimele ore transferuri importante realizate, dar majoritatea a unor jucători liberi de contract. AC Milan i-a achziţionat pe portarul Pepe Reina şi pe fundaşul Ivan Strinici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În varstă de 35 de ani, spaniolul Reina a jucat ultima dată la Napoli, după ce a mai trecut pe la Barcelona, Villarreal, Liverpool, Bayern Munchen. Spaniolul merge la Milano liber de contract.

Strinici, 30 de ani, a trecut pe la Hajduk Split, Dnepr, Napoli şi ultima dată Sampdoria. Şi internaţionalul croat, prezent la CM, a venit liber de contract la Milano.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Fundaşul lateral Kwadwo Asamoah a plecat de la Juventus la finalul contractului, semnâd cu Inter Milano o înţelegere valabilă până în 2021. Internaţionaul ghanez, în vârstă de 29 ani, a mai jucat la Udinese.

Mijlocaşul Kevin Prince Boateng, 31 de ani, fratele internaţionalului german Jerome Boateng, a ales Sassuolo după un sezon la Eintracht Frankfurt.

Internaţionalul ghanez, născut în Germania, a mai trecut în carieră pe la Hertha, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan, Schalke 04 şi Las Palmas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.