Poloneza Iga Swiatek, care de la 4 aprilie va fi noul număr 1 mondial, a obţinut a 15-a victorie consecutivă în acest an şi a ajuns în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Swiatek a trecut în sferturi de sportiva cehă Petra Kvitova, favorită 28, scor 6-3, 6-3, şi va juca pentru un loc în finală contra americancei Jessica Pegula, favorită 16.

La 20 de ani, Swiatek a mai câştigat în acest an şi turneele de la Doha şi Indian Wells. Ea poate deveni a patra jucătoare care se impune la "Sunshine Double" (Indian Wells şi Miami), după Stefanie Graf (1994 şi 1996), Kim Clijsters (2005) şi Victoria Azarenka (2016).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În cealaltă semifinală se vor întâlni japoneza Naomi Osaka, locul 77 WTA, şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 22.

 



 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.