Tehnicianul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că echipa sa încearcă să crească, să presteze un fotbal bun şi nu are presiunea de a câştiga. Hagi s-a arătat însă nemulţumit de evoluţia jucătorilor care au intrat la pauza meciului cu CS Universitatea Craiova în echipa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi încercăm să creştem, să jucăm un fotbal bun, nu avem presiunea de a câltig neapărat. Ne dorim foarte mult, dar e greu să ştii ce va fi la fiecare meci. Suntem o echipă tânără, dar trebuie să se obişnuiască. Viaţa merge înainte. Nu mi-a plăcut de Coman azi, nici de Chiţu sau Vână, aşteptam să luăm puncte, le-am zis că orice punct e bun, dar asta este", a declarat Hagi, la Digisport.

Formaţia FC Viitorul a pierdut meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei, CS Universitatea Craiova, scor 0-1, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+2.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Mateiu a marcat golul victoriei în minutul 90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.