Fotbalistul internaţional din Malaysia Faisal Halim, care a suferit arsuri de gradul patru după ce a fost stropit cu acid într-un centru comercial la sfârşitul săptămânii trecute, "răspunde bine" după o grefă de piele, a declarat, vineri, un oficial al clubului său, Selangor FC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi fotbalişti malaysieni au fost atacaţi în ultimele zile, înainte de începerea sezonului de fotbal în acest weekend.

Faisal Halim, în vârstă de 26 de ani, jucător al echipei Selangor FC şi al naţionalei Malaysiei (32 de selecţii), a fost atacat săptămâna trecută într-un centru comercial din afara capitalei Kuala Lumpur.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a fost supus joi seară unei intervenţii de trei ore de grefă de piele pe diferite părţi arse ale corpului său, a declarat Shahril Mokhtar, vicepreşedintele Selangor FC, unul dintre cele mai bune cluburi din ţară.

Jucătorul reacţionează bine, dar următoarele zile vor fi critice, deoarece medicii trebuie să monitorizeze răspunsul la operaţia de reconstrucţie, a precizat oficialul, adăugând că fotbalistul va rămâne la terapie intensivă şi va trebui să fie supus unei alogrefe finale cu o bucată de piele adusă cu avionul din Belgia. Cu toate acestea, totul pare bun şi promiţător, a adăugat el.

Înainte de acest atac, un alt jucător din echipa naţională a Malaysiei, Akhyar Rashid, a fost bătut cu o bară de fier de două persoane care i-au furat bani în faţa casei sale din statul Terrenganu, în estul ţării.

Ulterior, fostul internaţional malaysian Safiq Rahim, care joacă la campioana Johor Darul Ta'zim (JDT), a fost ameninţat marţi cu un ciocan de doi bărbaţi care i-au spart geamul din spate al maşinii.

Motivele din spatele acestor atacuri nu sunt cunoscute, iar poliţia încearcă încă să stabilească dacă există o legătură între ele, dar ele l-au determinat deja pe preşedintele Federaţiei Malaysiene de Fotbal, Hamidin Mohamad Amin, să îi îndemne pe cei mai cunoscuţi fotbalişti din ţară să ia măsuri de precauţie pentru a-şi garanta siguranţa, inclusiv să angajeze gărzi de corp.

Sezonul de fotbal trebuia să înceapă vineri cu Charity Shield, o partidă de deschidere între Selangor şi JDT, dar Selangor s-a retras după seria de atacuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.