Jucătorul Florin Tănase de la FCSB a declarat că el consideră că ar fi meritat să fie convocat la echipa naţională de selecţionerul Cosmin Contra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă ar fi meritat să fie convocat, Tănase a declarat: "După părerea mea, da. Uitându-mă pe cifre, pe pase, pe dueluri, consider că da. Sunt cifre foarte bune. Eu am văzut că sunt primul, nu ştiu ce cifre au ceilalţi."

Contra a convocat de la FCSB doar un jucător, pe Roamrio Benzar, care s-a accidentat în meciul cu Astra Giurgiu şi a fost schimbat, în minutul 50.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.