Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, a scris, vineri, pe Instagram, că se simte foarte bine, după ce a beneficiat de tratamente corespunzătoare, deoarece a contractat noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă salut pe toţi! Se pare că acest virus, din păcate, a vrut cu tot dinadinsul să facem cunosţinţă. Prima zi a fost destul de neplacută, cu febră, dureri de cap şi dureri musculare. Imediat ce am ajuns în ţară, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum mă simt foarte bine. Au mai fost mici stări de disconfort, dar nimic îngrijorător", a scris Tănase pe Instagram.

"Sper să ne revedem cur
ând! Vă mulţumesc pentru gândurile voastre bune, pentru mesajele primite şi vă doresc sănătate!", a adăugat fotbalistul de la FCSB.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.