Perechea Florin Mergea/Horia Tecău, cap de serie numărul 5, a fost eliminată, sâmbătă, în semifinalele probei de dublu lal turneul Rogers Cup de la Toronto, dotat cu premii în valoare totală de 4.691.730 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mergea şi Tecău au fost învinşi în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-3, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie 3. Meciul a durat o oră şi 11 minute.

Premiul pentru participarea în semifinalele de dublu este de 59.510 dolari şi 360 puncte.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Florin Mergea şi Horia Tecău se pregătesc pentru participarea în proba de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.