FC Steaua va întâlni echipa spaniolă Villarreal, formaţia elveţiană FC Zurich şi gruparea la care este legitimat Raul Rusescu, Osmanlispor (Turcia), în grupa L a Ligii Europa, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia bucureşteană a făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi.

Villarreal a ocupat locul 4 în sezonul trecut al La Liga şi a evoluat în play-off-ul Ligii Campionilor, fază în care a fost eliminată de AS Monaco, după 1-2 acasă şi 0-1.

În această ediţie de campionat, Villarreal a jucat doar cu Granada, în deplasare, şi a remizat, scor 1-1.

La finalul camponatului trecut, FC Zurich a retrogradat în liga a doua elveţiană, divizie în care ocupă acum locul 1 cu 13 puncte după cinci etape. 

FC Zurich şi-am mai "îndulcit" sezonul 2015/2016 obţinând Cupa Elveţiei, după o finală cu FC Lugano, penultima în campionat, câştigată cu 1-0.

În Liga Europa, FC Zurich a intrat direct în faza grupelor, datorită coeficientului Elveţiei.

Osmanlîspor (fostă Ankaraspor), echipă la care evoluează fostul stelist Raul Rusescu, a terminat pe locul 5 sezonul trecut şi a intrat în turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Turicii i-au eliminat pe rând pe Zimbru Chişinău (2-2 în deplasare şi 5-0), Nõmme Kalju din Estonia (1-0 acasă şi 2-0) şi FC Midtjylland din Danemarca (cu 1-0 în deplasare şi 2-0 acasă).

În acest sezon, Osmanlîspor a remizat, scor 0-0, la Antalyaspor, în singurul meci disputat.

Steaua a ajuns în grupele Ligii Europa după ce a pierdut dubla manşă cu Manchester City, play-off-ul Ligii Campionilor, scor 0-5 pe teren propriu şi 0-1 la Manchester.

Meciurile din grupele Ligii Europa vor avea loc în 15 septembrie, 29 septembrie, 20 octombrie, 3 noiembrie, 24 noiembrie şi 8 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.