Treisprezece persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei anchete privind vânzarea ilegală de bilete la meciurile de fotbal ale echipei FC Porto, al cărei sediu a fost percheziţionat duminică, a confirmat, luni, poliţia portugheză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 4.000 de bilete de fotbal au fost confiscate, precum şi peste 44.000 de euro, diverse documente şi echipamente IT, a precizat Poliţia de Securitate Publică (PSP).

Autorităţile investighează existenţa unei reţele suspectate care ar fi distribuit şi vândut bilete la meciurile de fotbal pe piaţa neagră, implicând angajaţi ai clubului şi membri ai unui grup de suporteri.

La rândul său, FC Porto a confirmat percheziţiile efectuate duminică, în special într-un magazin de la stadionul Draaoi, şi s-a angajat să coopereze cu anchetatorii în această operaţiune, pe care poliţia a numit-o 'Biletul de aur'.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

FC Porto se află pe locul trei în clasament după etapa a 33-a. Sporting Portugalia a fost încoronată campioană săptămâna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.