Echipa naţională U21 a Georgiei a încheiat la egalitate sâmbătă, la Tbilisi, scor 2-2, meciul disputat împotriva naţionalei U21 a Belgiei. Georgienii au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Belgienii au avut o primă repriză în care au deschis scorul prin Maxim De Cuyper, în minutul 15. Georgienii au cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 37, însă arbitrul croat Duje Strukan nu a acordat nimic, iar Ramazani a majorat avantajul oaspeţilor după numai un minut.

Gazdele au schimbat trei jucători la pauză şi doi dintre ei au conlucrat la primul gol al Georgiei, din minutul 51. Gocholeishvili a pasat şi Giorgi Tsitaishvili a înscris.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Egalarea a venit în minutul 87, când Guliashvili – jucător intrat pe teren în minutul 71, a profitat de pasa lui Azarov învingându-l pe portarul Vandervoordt.

Georgia are patru puncte în clasamentul grupei A, urmată de Belgia – cu două puncte şi Ţările de Jos – tot două puncte. Pe ultimul loc al grupei este Portugalia, cu un singur punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.