Echipa de implementare VAR a precizat, miercuri, după comentarii apărute în spaţiul public referitoare la golul anulat în partida FCU 1948 Craiova – Politehnica Iaşi, în minutul 56, că analiza arbitrilor din camera VAR a fost corectă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi paşii necesari pentru analizarea unei situaţii de ofsaid au fost parcurşi în mod corect, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF.

Confuzia a fost generată de faptul că imaginea folosită pentru publicul spectator nu a fost din unghiul utilizat pentru analiza acestei situaţii, a adăugat echipa de implementare VAR.

Vezi analiza VAR aici.

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid. Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.