Preparatorul fizic Dragoş Luscan a declarat, miercuri, că atunci când l-a cunoscut pe David Popovici, acum patru ani, era un copil cu părul lung, dar cu mentalitate de performanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când l-am văzut pe David a fost primul meu contact cu înotul. Eu nu ştiu să înot, îl pregătesc pe David pe uscat. L-am văzut într-o seară acum, la Budapesta, după semifinala la 100 de metri, şi povestea tuturor aşa bine şi i-am spus că poate fi profesor. Când l-am cunoscut era un copil cu părul lung la 13 ani, se simţea că are mentalitate de performanţă. Am nişte teste făcute de-a lungul timpului, culegem date, la fel şi antrenorul Adrian Rădulescu. Ne interesează să fie în cea mai bună formă pentru a concura. David nu se lasă niciodată, spune, nu mai pot, dar hai să mai facem o dată", a spus Luscan la emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

"Orice ofertă aş primi din afară...nu m-ar încânta. Dacă pot lucra cu David, de ce aş pleca? Sunt mulţumit de ce fac aici, sunt şi la echipa de handbal Dinamo, sunt cu David, am cabinetul meu", a adăugat Luscan.

Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat medaliile de aur în proba de 100 şi 200 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.