Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat luni seară, după eliminarea de la Euro-2016 în faza optimilor de finală, că naţionala Italiei a fost clar superioară în partida de pe Stade de France, informează uefa.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Italia a fost echipa mai bună şi îi urăm succes în continuare. Noi am fost puţin reţinuţi în prima repriză. Apoi am jucat mai bine, dar nu am putut înscrie deoarece Italia a fost clar superioară. Noi ne-am dorit să învingem, dar uneori adversarii sunt mai buni. Nu cred că s-a încheiat o eră, sunt mulţi jucători buni, structura de formare este bu, la fel şi cluburile", a spus Del Bosque.

Reprezentativa Spaniei, campioană europeană en-titre, a fost eliminată în optimile Euro-2016, după ce fost învinsă, luni, pe Stade de France, de selecţionata Italiei, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Giorgio Chiellini, în minutul 33, şi Graziano Pelle, în minutul 90+1.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciul de pe Stade de France a fost o reeditare a finalei din 2012, când Spania s-a impus, scor 4-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.