Slecţionerul echipei de tineret Daniel Isăilă a declarat, luni, că le-a transmis jucătorilor săi că doreşte să-i antreneze cât mai puţin. "Eu îmi doresc ca ei să facă în număr mare pasul la prima reprezentativă", a precizat tehnicianul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o atmosferă excelentă la echipă, creştem de la meci la meci. Avem în lot jucători de 18 şi 19 ani marea majoritate şi asta ne dă încredere, pentru că joacă meci de meci la echipele lor de club. Le-am transmis jucătorilor că îmi doresc să-i antrenez cât mai puţin. Eu îmi doresc ca ei să facă în număr mare pasul la prima reprezentativă. Dar e important când fac acest pas să se impună şi să joace, nu să stea prin tribună sau rezerve", a spus antrenorul.

Pentru meciul cu Elveţia, din preliminariile Campionatului European, Isăilă nu poate conta pe Dragoş Nedelcu şi, probabil, nici pe Florinel Coman.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Ne aşteptăm la un meci extrem de greu. I-am întâlnit luna trecută şi ştim forţa Elveţiei. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, suntem într-un moment bun, avem un moral bun, am obţinut şapte puncte în cele trei partide de până acum. Putea să fie şi mai bine, dar trebuie să fim şi realişti, pentru că puteam pierde la Ovidiu, cu Elveţia. Una peste alte, suntem mulţumiţi cu parcursul de până acum, dar important este ce vom face de acum înainte, pentru că greul pentru noi abia acum începe. Orice meci îl pregătim cu gândul la victorie, nu poţi să pregăteşti un meci cu gândul la egal. Trebuie să fim pregătiţi să câştigăm această partidă. Dar vom vedea, în funcţie de cum a evoluat echipa noastră, de cum a reacţionat adversarul, dacă suntem mulţumiţi sau nu cu un rezultat de egalitate. Nedelcu, accidentat, nu va face parte din lot. Cu Florinel Coman am vorbit de dimineaţă, dar încă nu a făcut un control amănunţit. Dar din primile semnale va fi greu să contăm pe el. Se pare că are o contractură, vom vedea. Sunt doi jucători importanţi care ne-au ajutat mult în aceste preliminarii", a declarat antrenorul.

Partida Elveţia - România va avea loc, vineri, de la ora 20.00, la Lugano, în preliminariile Campionatului European din 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.