Fotbaliştii Romelu Lukaku şi Zlatan Ibrahimovici au avut un conflict la meciul din Cupa Italiei Inter Milano – AC Milan, marţi seară, suedezul insultându-l pe belgian, iar acesta din urmă riportând cu o înjurătură, relatează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc pe finalul primei reprize, iar belgianul de la Inter şi suedezul de la Milan au fost aproape de bătaie.

Potrivit Football Italia şi tuttomercatoweb.com, Ibrahimovici i-a spus lui Lukaku: ‘Go do your voodoo shit, you little donkey”. Lukaku a ripostat folosind cuvinte injurioase: “F*** you and your wife, you want to speak about my mother?”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ambii jucători au primit cartonaşe galbene după acest conflict.

“Astfel de lucruri se întâmplă, nu este prima dată când este o ciocnire între doi jucători. Nu am auzit ce au spus”, a declarat portarul AC Milan, Ciprian Tătăruşanu.

Formaţia AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu în poartă, a fost eliminată, marţi seară, de echipa lui Ionuţ Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuţ Radu a fost rezervă.

AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovici în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku ’71 (penalti) şi Eriksen ‘90+7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.