Echipa greacă Olympiacos Pireu s-a calificat în semifinalele Conference League după ce a învins joi seara, în deplasare, 3-2 la 11 metri, formaţia turcă Fenerbahce Istanbul. După 120 de minute scorul a fost 1-0 pentru Fenerbahce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două goluri marcate în tur dădeau speranţe gazdelor, care au reuşit să înscrie în minutul 11, prin Irfan Can Kahveci. 1-0 şi scorul la general devenea 3-3. Fenerbahce a pus presiune pe apărarea grecilor însă nu s-a mai marcat până la finalul timpului regulamentar şi s-a intrat în prelungiri. În timpul adiţional nu s-a marcat, dar grecii au rămas în zece, după eliminarea lui Ntoi, din minutul 120+4.  

La lovituri de departajare grecii s-au calificat cu noroc. El Arabi şi Rodinei au ratat pentru Olympiacos, iar pentru Fenerbahce au ratat Tadic şi Cengiz Under, însă portarul Tzolakis a apărat şutul decisiv al lui Bonucci şi Olympiacos s-a impus cu 3-2 după lovituri de departajare. Calificându-se în semifinale, unde va întâlni pe Aston Villa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.