Echipa belgiană Union St Gilloise s-a calificat joi în optimile Conference League, după ce a dispus, în deplasare, scor 2-1, de formaţia germană Eintracht Frankfurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eintracht a avut un gol anulat de VAR în minutul 16, pentru ofsaid, iar oaspeţii au deschis scorul în startul reprizei secunde, prin Cameron Puertas, în minutul 47. Dennis Eckert a marcat pentru 2-0 în minutul 80, însă belgienii au avut emoţii pe final, pentru că Dina Ebimbe a redus din diferenţă în minutul 87 şi gazdele au încercat să înscrie golul care să ducă meciul în prelungiri. Acest lucru nu s-a întâmplat şi Union St Gilloise s-a calificat în optimile competiţiei.

Rezultate înregistrate joi, în manşa secundă a play-off-ului din Conference League:

Legia Varşovia – Molde 0-3 (Gulbrandsen 2, 67, E. Hestad 20);

Ferencvaros – Olympiacos 0-1 (El Kaabi 45 penalti);

Eintracht Frankfurt – Union SG 1-2 (Ebimbe 87 / Puertas 47, Eckert 80);

Slovan Bratislava – Sturm Graz 0-1 (Biereth 52);

Dinamo Zagreb – Betis Sevilla 1-1 (Kaneko 59 / Bakambu 38);

Ludogoreţ - Servette Geneva 0-1 (Cognat 6).

Bodo/Glimt – Ajax Amsterdam 1-2 (Berg 83 / Berghuis 34, Taylor 114);

S-au calificat mai departe, în optimi: Molde (2-6 scor cumulat), Olympiacos (2-0), Union SG (4-2), Sturm Graz (5-1), Dinamo Zagreb (2-1), Servette Geneva (1-0), Ajax Amsterdam (4-3)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.