Oradea este, în perioada 15-17 martie, gazda Clinicului Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant, eveniment susţinut de Fundaţia Superbet. Acest clinic se adresează atât jucătorilor, cât şi antrenorilor din domeniul baschetului adaptat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coordonatorul clinicului este reputatul antrenor francez Malik Abes, cu o experienţă de peste 25 de ani în acest sport. Abes are un palmares impresionant, având în CV-ul său numeroase poziţii de conducere în antrenarea echipelor naţionale din diverse ţări europene.

“Să susţinem o astfel de competiţie este o mândrie pentru noi, iar pentru jucători o oportunitate incredibilă să-şi împărtăşească pe teren pasiunea pentru joc şi să înveţe de la un antrenor de top. Sperăm să vedem mai multe iniţiative similare, pentru că sportul este un limbaj universal care sparge barierele şi promovează incluziunea, diversitatea şi egalitatea de şanse pentru toţi”, a declarat Augusta Dragic, preşedinta Fundaţiei Superbet.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În prezent, Malik Abes este antrenorul principal al echipei masculine de baschet în fotoliu rulant a naţionalei Austriei, confirmându-şi astfel competenţele şi cunoştinţele în acest sport la cel mai înalt nivel.

În cadrul clinicului, participanţii vor beneficia de expertiza lui Abes, având ocazia să înveţe tehnici şi strategii noi, adaptate specificului baschetului în fotoliu rulant. Este a treia revenire a lui Malik Abes în Oradea, după clinicul din 2018.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.