Gimnasta Cătălina Ponor şi preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Haralambie Dumitraş, au fost copiloţi pentru multiplul campion naţional Alex Filip, vineri, la Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de raliuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La peste 100 kg, "Căpitanul de la Auch" (locul singurei victorii în deplasare din istorie în faţa Franţei) a avut mult de furcă în cockpitul maşinii. După experienţa de la Raliul Harghitei, şeful de la rugby ar vrea să încerce totuşi şi rolul de pilot măcar odată în viaţă", se arată într-un comunicat remis News.ro.

Invitată la eveniment de Mihaela Beldie, medicul lotului olimpic de gimnastică şi totodată singura femeie româncă cu participări în Campionatul Mondial de Raliuri, Cătălina Ponor "a gustat la maximum din adrenalina cailor-putere", se menţionează în comunicat. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La final, Ponor l-a invitat pe Alex Filip să urce pe bârnă pentru a experimenta şi el senzaţii tari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.