"Am intrat în istoria Serie A", a declarat Lautaro Martinez, căpitanul şi atacantul echipei Inter Milano, după victoria de luni cu 2-1 în faţa formaţiei AC Milan, care le-a adus interiştilor al 20-lea titlu de campioană a Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am muncit din greu, am suferit mult, am schimbat mai mult de zece jucători vara trecută şi chiar merităm acest titlu", a spus argentinianul pe platforma DAZN, cu ochii în lacrimi.

"Am făcut istorie în Serie A. Câştigarea unui titlu într-un derby nu s-a mai întâmplat niciodată. Asta le-am spus coechipierilor mei înainte de acest meci, trebuia neapărat să profităm de această oportunitate", a continuat el.

"Trebuie să continuăm să mergem în această direcţie, sunt atât de multe lucruri posibile pentru acest mare club", a adăugat campionul mondial din 2022, cel mai bun marcator al campionatului, cu 23 de goluri.

Cu cinci meciuri rămase de disputat în acest sezon, Inter are un avans de 17 puncte faţă de AC Milan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.